+36 20 557 6088 magmelart@gmail.com

Minden alkotásom kézzel készült, egyedi, még a hasonlók között sincs két egyforma. Ha munkáim közül megtetszik egy téma és te szeretnéd, ha otthonodat a természet egy darabja díszítené, vagy egy szerettedet megajándékoznád vele, akkor minden további részletről e-mailben érdeklődhetsz a lap alján található űrlapon keresztül.

Megrendelés előtt az alábbiakkal kell tisztában lenned:

MINŐSÉG:

Kizárólag minőségi fa alapanyagokkal dolgozom. Termékeim között fenyőből és nyárfából készült termékek nem szerepelnek.

Alapanyagaim csak a művészi pirográfiához nélkülözhetetlen fafajták, valamint a fotótranszferhez szükséges fakülönlegességek.


STÍLUS:

A rusztikus stílusú, szélezetlen, tükörsimára lecsiszolt tömör fa esetében, mint ahogy a természetben sincs két egyforma, minden munkámnál más és más alakú. Ezért a kompozíció elhelyezése szempontjából figyelek az ághelyekre és erezetre, vagy amíg élt a fa, az időjárás okozta sebekre, melyek egy egy alkotást még vonzóbbá, érdekesebbé tesznek. A megrendelésnél kérlek vedd figyelembe, hogy nem ugyanazt kapod kézhez, mint ami a honlapon a fényképen szerepel. A fa változó külseje azonban nem változtat a rá kerülő kép, akár transzfer, akár pirográfia művészi és egyéb minőségén.

A fadobozoknál, kulcstartóknál és a vágott, díszesen mart szélű tömör fa alapoknál a natúr felület egységes.


EGYEDI RENDELÉS FÉNYKÉP ALAPJÁN:

  • FOTÓTRANSZFER:

A fotótranszferhez minél nagyobb felbontású (min. 1 Megabyte körüli), éles fénykép szükséges, hogy az nagyítva se torzuljon. Facebookról, Twitterről és egyéb közösségi médiáról, valamint a Messengeren keresztül lementett képek nem jók. Jó hír azonban, ha úgy szánsz meglepetésnek egy fotótranszferrel készülő ajándékot, hogy csak a fent említett felületekről tudod lementeni hozzá a képet, akkor szerkesztéssel tudok rajta annyit javítani, hogy ne sérüljön a minősége. Ebben az esetben mindig egyéni egyeztetést szükséges.

A fényképezőgéppel, vagy okostelefonnal készült fényképek mérete ideális a transzfer technikához.

  • PIROGRÁFIA:

Pirográfia esetében elég, ha éles a kép,  felbontásának mérete másodlagos, azonban minél nagyobb, annál jobban kidolgozható az alkotás a fénykép alapján. A magas minőségű fénykép csak extra kérések esetén szükséges és elengedhetetlen.


HOGYAN KAPOD KÉZHEZ?

  • Munkáim, ahogy a technika megkívánja UV álló, minőségi lakk felületkezelést kapnak.
  • Fali munkák esetében a képre akasztót is teszek.
  • Pirográfia esetében vannak bizonyos témák, melyeket nem szabad lelakkozni, mert a finom, világos árnyalatokat elsötétíti, rontva ezzel a kép művészi minőségén. Ebben az esetben csak a fa hátsó fele és kérge van felületkezelve. Rendelés esetén ezt jelzem minden alkotásnál.

 

 

Így tudsz rendelni!


Ha elnyerte tetszésedet valamelyik technika és úgy gondolod, hogy magadnak vagy ajándékba rendelnél tőlem, akkor az alábbiak szerint tudod ezt megten

  1. Írd meg az elképzelésed, vagy keress egy vagy több jó minőségű fényképet, amiről szeretnéd, hogy elkészítsem a pirográfiát vagy a fotótranszfert.
  2. Töltsd ki a lenti űrlapot, csatold a max. 2MB méretű .jpg file-t és nyomd meg a “küldés” gombot.

A leveled beérkezése után minden esetben visszaigazolom a megrendelést, kérdés esetén kereslek e-mailen vagy telefonon.

Várom jelentkezésedet!

Köszönettel: Evelin

RENDELÉSI ŰRLAP


 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Lovasok.hu kártya kód

Szöveg

Kép

Hozzájárulok, hogy a beküldött képről készült termék megjelenjen a weboldal galériájában. (kötelező)
IgenNem

Hozzájárulok, hogy adataimat a megrendelés folyamán kezeljék. (kötelező)
IgenNem

Share This