+36 20 557 6088 magmelart@gmail.com

Mint alkotó, szeretek a műtermem nyugalmában ténykedni. Hol ehhez, hol ahhoz kapok ihletet, amelyek addig motoznak a gondolataimban, míg el nem készülnek. Kísérletezem új technikákkal (ezekről egy másik bejegyzésben bővebben olvashattok), vagy a régieket fejlesztem más témákkal. Mostanra eljutottam odáig, hogy vannak olyan, a polcon számomra minikiállítást nyújtó képeim, amelyek megérdemlik, hogy másokkal is találkozzanak személyesen.

Meghívást kaptam egy kézműves vásáron való részvételhez, Jobaházára. Gondoltam élek a lehetőséggel, melyet köszönök Parázsó Vikinek és Vörös Berninek! 🙂

Mivel munkáim nem tömeggyártásban készülnek százával, ezért az a néhány már elkészült alkotásom adta a standot és nagyon pozitív élményekkel lettem gazdagabb délután, mikor összepakoltunk. Tudtam, hogy munkáimmal nem feltétlen a célközönségemhez készülök, legalább megmutatom magam. Hiába az online világ, az emberek szeretnek beszélgetni, kérdezni, a képeket élőben látni. Akár mennyire igyekszem jó fotókat készíteni a honlapomra, a facebookra, instagramra, nincs annál meggyőzőbb, mikor személyesen meg lehet érinteni, lehet érezni a technikát. Ennek meg is lett a gyümölcse, mert egy fiatal párnak annyira megtetszett az íj tartó, hogy egész Londonig repül velük és ott díszíti majd lakásuk falát.

Nagyon optimistává tett ez az egy nap. A jövőben ki merek bújni a műtermem négy fala közül. Rájöttünk párommal, hogy miket kell még fabrikálnunk, hogy kirakodásunk legközelebbi helyszínén munkáim látványosabb pozícióba kerüljenek!

Hogy hol találkozunk legközelebb? Nézz be gyakran az oldalamra, minden esemény felkerül, ahol mi is ott leszünk! 🙂

Sziasztok legközelebb!

Evelin

www.magmel.hu

facebook.com/MagMelHandcraft

instagram.com/magmelhandcraft

 

Share This